Narva on Eesti suuruselt kolmas linn, millel on mitmeid omadusi, mis teevad sellest atraktiivse investeerimiskoha

4645

registreeritud Narva ettevõtjat

99.9

on mikro-, väike- ja keskmised ettevõtted

1472

kuu keskmine brutotulu

Miks Narva

5 põhjust miks alustada või arendada äritegevust Narvas

Ida-Virumaa on saanud tähelepanu ja toetust mitmetest meetmetest, st Õiglase ülemineku fondist

Hetkel on eriti soodne aeg investeerida Narvasse, kuna Ida-Virumaale suunatud Euroopa Liidu Õiglase ülemineku fondist on eraldatud 340 miljoni eurot, millest 218 miljonit on suunatud ettevõtlusele.

Taskukohane kinnisvara

Narva võib pakkuda investoritele taskukohast kinnisvara võrreldes mõne teise Eesti piirkonnaga. See loob investeerimisvõimalusi nii äri- kui ka elukondliku kinnisvara osas.

Tööjõupotentsiaal

Narvas on suur tööjõupotentsiaal, mis võib olla atraktiivne ettevõtjatele, kes vajavad töötajaid. Lisaks on Narva elanikkond mitmekultuuriline, mis võib olla kasulik ettevõtetele, kes soovivad mitmekesistada oma meeskonda.

Infrastruktuur

Linnal on arenenud infrastruktuur, sealhulgas hea teede- ja raudteeühendus ning Sillamäe sadama lähetus, mis soodustab äritegevust ja kaubandust.

Puhkusevõimalused

Narva pakub mitmeid puhkusevõimalusi, sealhulgas ajaloolised vaatamisväärsused, nagu Narva linnus, bastionid, jõepromenaad, vanalinna osa, Kreenholm jne. Narva on väga kompaktne – vaatamisväärsused ja muu vajalik infrastruktuur on üksteisest jõukohase jalutuskäigu kaugusel. Narvast 15 km kaugusel asuvas kuurortlinnas Narva-Jõesuus laiub Eesti pikim mereäärne liivarand, kus asub mitu suurepärast spaahotelli. Seega on kerge leida kohti, kus pärast intensiivset tööpäeva puhata ja ka väliskülaliste majutamisega ei teki probleeme.

Investeeri Narva linna

Narva on kiiresti arenev linn. Igal aastal lisandub uusi turismiobjekte, teenuseid ja pakkumisi. Tule avasta selle kaasaegse Eesti linna ilu ja võimalusi!

Meie partnerid

Uudised

Esimesed õiglast üleminekut Ida-Virumaal toetavad kogukonnaprojektid said rahastuse

Riigi Tugiteenuste Keskus ning Regionaal- ja Põllumajandusministeerium viivad läbi õiglase ülemineku fondi „Piirkondlikud algatused õiglaseks üleminekuks“ meetme väikeprojektide taotlusvooru, milles on selgunud esimesed kaheksa toetust saanud projekti. Rahastamist saanud projektid

Loe lisa

Narva – teie investeering tulevikku!

Liituge meie uudiskirjaga

Kontakt

Narva Linna Arenduse ja Ökonoomika Amet

Peetri plats 3-5, III korrus
20308 Narva, Ida-Virumaa
+372 35 99044
areng@narva.ee
Reg nr. 75029524

© 2024 Narva Linna Arenduse ja Ökonoomika Amet. Kõik õigused kaitstud.